Facebook YoutubeFlickr
Werken bij The Back lot

Creativiteit, cultuur, productie en kennis van de markt gaan bij ons ‘hand-in-hand’. Wij opereren in een industrie die constant aan grote veranderingen onderhevig is. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en we willen op dat gebied voor blijven.


Werken bij The Back Lot betekent werken aan je eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling, uitdagingen aan willen gaan, je grenzen verleggen en betrokken zijn. Want hoe zeer de wereld ook aan het veranderen is, er blijft de behoefte bestaan aan persoonlijk contact. We werken aan het ontwikkelen van al onze activiteiten tot succesvolle, hoogwaardige producties met een krachtige merkwaarde. The Back Lot staat immers voor kwaliteit, creativiteit en vernieuwing.


Wil jij samen met ons de uitdaging aangaan? Bekijk dan hieronder onze vacatures en stuur je motivatiebrief en CV op. Open sollicitaties zijn ook mogelijk en kun je mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Over The Back Lot

Een onvergetelijk evenement organiseren, de productie van een televisieprogramma of het bedenken van marketingcampagnes. Bij The Back Lot gaan creativiteit, cultuur, productie en kennis van de markt hand in hand. Lees meer over ons en blijf ons volgen.

Lees meer

Waar vind je ons?

The Back Lot
Flamboyantstraat #18
Paramaribo, Suriname
Tel: +597 400802
E-mail: info@thebacklot.sr

Partners

Nederlandse AmbassadeStaatsolieSLM Fina Bank Adessium

Nieuwsbrief