Facebook YoutubeFlickr
Mediaproducties

Als creatief productiehuis hebben we de afgelopen jaren geassisteerd in de totstandkoming van verschillende mediaproducties. Kleinere tot gigantische producties krijgen van ons gespecialiseerde aandacht. Met ons brede netwerk weten we altijd de  “right man for the job” te vinden. Wij helpen ook mee door het bedenken van concepten die niet alleen werken, maar ook innovatief zijn – en bovendien een grote dosis creativiteit bevatten. Zowel onze nationale als internationale klanten ervaren dit als zeer positief.

 

Dit doen wij

We vervullen een facilitaire rol bij producties. Dit betekent dat we vanaf de pre-productie - bekijken van locaties, voeren van voorbereidende gesprekken met eventuele partners, castings -  tot aan de post productie betrokken zijn bij het project.

 

Enkele producties waaraan wij hebben (mee)gewerkt:

  • Paramaribo papers
  • Slavernij
  • Krutu
  • Ongewisse tijd
  • Politie Paramaribo
  • Terug naar mijn roti (deel 1 en deel 2)

 

Wil je informatie over hoe je een project wilt aanpakken of wil je meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met ons op.

 

Over The Back Lot

Een onvergetelijk evenement organiseren, de productie van een televisieprogramma of het bedenken van marketingcampagnes. Bij The Back Lot gaan creativiteit, cultuur, productie en kennis van de markt hand in hand. Lees meer over ons en blijf ons volgen.

Lees meer

Waar vind je ons?

The Back Lot
Flamboyantstraat #18
Paramaribo, Suriname
Tel: +597 400802
E-mail: info@thebacklot.sr

Partners

Nederlandse AmbassadeStaatsolieSLM Fina Bank Adessium

Nieuwsbrief