Facebook YoutubeFlickr
Events

Het organiseren van onvergetelijke en verassende evenementen. Met dat doel gaan wij altijd aan de slag voor onze klanten. Of het nu een personeelsfeest is met slechts twintig personen of een groot evenement met meer dan 1000 personen, wij zien ieder evenement als een uitdaging die we vol enthousiasme aanpakken.


Van welk formaat uw evenement ook is, met onze jarenlange ervaring en de juiste expertise in huis, weet u zeker dat wij de betrouwbare partner zijn. The Back Lot biedt u desgewenst een volledige service. Dit houdt in dat wij het concept bedenken en de pre-productie, productie en post-productie uit handen kunnen nemen. Samen met u bespreken we het event en bedenken leuke manieren om het tot een onvergetelijk succes te maken.

 

Bekijk de foto’s van voorgaande evenementen

 

Maak vrijblijvend een afspraak


Wil je je ideeën met ons bespreken? Of heeft u juist hulp nodig bij het bedenken van een event? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Over The Back Lot

Een onvergetelijk evenement organiseren, de productie van een televisieprogramma of het bedenken van marketingcampagnes. Bij The Back Lot gaan creativiteit, cultuur, productie en kennis van de markt hand in hand. Lees meer over ons en blijf ons volgen.

Lees meer

Waar vind je ons?

The Back Lot
Flamboyantstraat #18
Paramaribo, Suriname
Tel: +597 400802
E-mail: info@thebacklot.sr

Partners

Nederlandse AmbassadeStaatsolieSLM Fina Bank Adessium

Nieuwsbrief